Boka här

Boka hellre en längre behandling om du är ny kund eller ska göra en förändring.

Om du är osäker på hur lång tid du bör boka, läs informationen på varje behandling här på sidan.

Glöm inte boka tilläggsbehandlingarna om du vill göra olaplex, kur, bryn osv. 

 

INFORMATION OM VÅRA RUTINER KRING Covid19.

-Vi följer folkhälsomyndighetens anvisningar.

–Nu använder vi i personalen munskydd eller visir vid alla behandlingar, och erbjuder alla kunder ett munskydd om önskas.

-Vi jobbar endast friska, och stannar hemma vid minsta symptom, som hosta, feber, snuva, halsont, huvudvärk. Detsamma gäller våra kunder. Vi tar inte emot kunder som inte är fullt friska.

– Vi vill att alla kunder tvättar sina händer vid ankomst samt tillhandahåller handsprit i väntrummet.  Samma rutiner gäller oss i personalen som tvättar händerna regelbundet samt använder handsprit.

– Vi rengör arbetsplats och schamponering med tvättsprit mellan varje kund, samt använder rena kappor och handdukar. Alla verktyg spritas mellan varje kund. Vi använder handsprit mellan varje kund, samt jobbar extra luftigt i lokalen, med mer avstånd.

-Vi har lagt på en kvart på vissa behandlingar för att få mer tid att rengöra, men tyvärr kan det ändå ibland ske att det blir lite förseningar med alla extra rutiner.  Vi har försökt lägga vårt schema så att vi inte ska jobba för många samtidigt.

-Vi spritar även allmänna ytor regelbundet, men om du själv är extra orolig kan du erbjudas handskar under vistelsen.

-Om du är i riskgrupp ser vi gärna att du undviker att besöka oss, speciellt under ordinarie tider när det är fler människor i lokalen. Hör av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att ordna ett exklusivt besök till dig, då du är ensam i salongen, eller åtminstone en tid när vi är färre som jobbar. Maila på info@camco.nu eller ta det med din egna frisör på salongen.

Boka här