Boka här

INFORMATION OM VÅRA RUTINER KRING Covid19.

-Vi följer folkhälsomyndighetens anvisningar.

-Nu använder vi i personalen munskydd eller visir vid alla behandlingar, och erbjuder alla kunder ett munskydd om önskas.
-Vi jobbar endast friska, och stannar hemma vid minsta symptom, som hosta, feber, snuva, halsont, huvudvärk. Detsamma gäller våra kunder. Vi tar inte emot kunder som inte är fullt friska.
– Vi vill att alla kunder tvättar sina händer vid ankomst samt tillhandahåller handsprit i väntrummet.  Samma rutiner gäller oss i personalen som tvättar händerna regelbundet samt använder handsprit.
– Vi rengör arbetsplats och schamponering med tvättsprit mellan varje kund, samt använder rena kappor och handdukar. Alla verktyg spritas mellan varje kund. Vi använder handsprit mellan varje kund, samt jobbar extra luftigt i lokalen, med mer avstånd.
-Vi spritar även allmänna ytor regelbundet, men om du själv är extra orolig kan du erbjudas handskar under vistelsen.
-Om du är i riskgrupp ser vi gärna att du undviker att besöka oss, speciellt under ordinarie tider när det är fler människor i lokalen. Hör av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att ordna ett exklusivt besök till dig, då du är ensam i salongen. Maila på info@camco.nu eller ta det med oss via telefon.

Vissa behandlingar går inte att boka online, utan sker endast via telefon eller personligt besök.

Här kan du boka tid hos Sofie.

Hon jobbar alla dagar utom fredagar.

OBS! För att ändra eller avboka din tid, följ länken längst ner i bokningsbekräftelsen du fått via mail. 

Läs noga i vår meny innan du bokar, för att vara säker på att du väljer rätt tid för din behandling.

Eftersom Camilla valt att inte bokas online, kan du som stamkund maila henne på camilla@camco.nu för bokning. Hon har dessvärre inte möjlighet att ta emot nya kunder.

 

Boka här