Boka här

 

 VI HAR BYTT BOKNINGSPROGRAM OCH VI HOPPAS DU SKA TYCKA DET NYA ÄR SMIDIGARE.

VIKTIG INFORMATION INNNAN DU BOKAR:
Läs noga informationen om de olika behandlingarna i vår MENY, så att du vet vilken du ska välja. Det är viktigt att du bokar rätt tid efter vad du önskar göra med ditt hår. Är du osäker inför ditt första besök, är du välkommen att ringa oss eller gå förbi salongen. OBS! För att ändra eller avboka din tid, följ länken längst ner i bokningsbekräftelsen du fått vi mail. Vi tar inte emot avbokningar eller bokningar via mail, endast telefon.

Besöker du oss som NY KUND, rekommenderar vi att börja med KLIPPNING ORIGINAL eller KLIPPNING EXTRA om du har mycket hår, vill konsultera med oss och stylas lite extra. Vill du färga rekommenderar vi FÄRGNING NORMAL, tid för konsultation eller FÄRGNING EXTRA, så det finns tid för konsultation och förändring.

De kortare behandlingarna, KLIPPNING EXPRESS, FÄRGNING EXPESS, FÄRGNING SNABBFIX och FÄRGNING SNABBFIX+ är endast till för dig som besökt oss tidigare, eftersom det inte finns tid för konsultation. Eftersom det inte finns tid för konsultation och förändring är det viktigt att du går till en frisör som gjort ditt hår tidigare. Du kan inte välja dessa behandlingar om det gått mer än 6 veckor mellan dina besök. VI HAR NUMERA TAGIT BORT DESSA BEHANDLINGAR FRÅN ONLINEBOKNINGEN(UTOM FÄRGNING EXPRESS) EFTERSOM MÅNGA BOKAT FÖR KORT TID. RING OCH BOKA!

Du kan vid ditt besök hos oss fråga vilka olika typer av behandlingar som passar dig och ditt hår framöver.

 

Boka här